TIEN bekroonde Michelin Chefs verzorgen samen een TWAALF Sterrendiner

Een gastronomisch avontuur voor alle zintuigen!

Van donderdag 27 maart tot en met zondag 30 maart is Kasteel de Wittenburg in Wassenaar het grootste sterrenrestaurant van Nederland. Tien bekroonde Michelin Chefs bundelen hun culinaire krachten voor een unieke walking-sitting dinner beleving.

Op donderdag 27 maart staat de avond in het teken Business Culinair: netwerken onder de sterren, gecombineerd met haute cuisine en livemuziek. Daarnaast is er tijdens de sitting dinner een kort maar inspirerend programma om de ervaring compleet te maken. De overige dagen zijn doordrenkt met feestelijke sfeer: een uitnodiging om te genieten van verfijnde smaaksensaties, meesterlijke Chefs en sfeervolle livemuziek. Deze dagen zijn niet alleen een waar genot voor jezelf, maar ook het perfecte moment om samen te beleven met relaties, vrienden en familie.

Het programma:

Ontvangst door Chef de Chateau met bubbels en amuses

Culinaire wandeling door de kasteelzalen waar vier voorgerechten worden geserveerd

Sitting dinner in de Oranje Nassau Zaal waar vier hoofdgerechten en twee desserts worden geserveerd

Afterparty Dance & Lounge

Het arrangement is inclusief:

Bijpassende wijnen, bier, frisdranken, tafelwater

Koffie, thee, Hollandse likeuren en friandises

De deelnemende Chefs:

  • Erik van Loo** – Parkheuvel, Rotterdam
  • Jozua Jaring* – Ratatouille Food & Wine, Haarlem
  • Ron Lemmens* – Flavours, Weert
  • Paul Kappé* – Monarh, Tilburg
  • Martin Kruithof** – De Lindenhof, Giethoorn
  • Yornie van Dijk* – Basiliek, Harderwijk
  • Lars van Galen* -’t Lansink, Enschede
  • Ronald van Roon* – Calla’s, Den Haag
  • Hans Derks* – Versaen, Ravenstein
  • Jan Smink* – Smink, Wolvega
  • Jelle Jansen* – De Woage, Gramsbergen
  • Wilco Berends* – De Nederlanden, Vreeland
  • Thomas van Santvoort* – Flicka, Kerkdriel

 

Dresscode: tenue de ville.

 

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 359,00 p.p. en online te bestellen via Sterren Preuvenement.